24.07.2023

"Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım" Konulu Toplantı Düzenlendi

Camilerin hayatın merkezinde konumlandırılmasını temin etmek, nebevî metotta olduğu gibi din hizmetlerini hedef kitleye göre uyarlamak, toplumun tüm kesimlerinin cami ve cami hizmetleriyle bağının güçlenmesini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım" projesi kapsamında 24 Temmuz 2023 tarihinde çevrim içi bir toplantı yapılmıştır.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ’nin açılış konuşması ile başlayan toplantı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin GEZGİÇ’in proje hakkında genel bilgilendirmeleri ile devam etmiş, proje uygulama adımları konusunda ilgili daire uzmanları tarafından gerekli açıklamalar yapılmış ve il koordinatörlerinin teklif, görüş ve önerileri ile son bulmuştur.